Restaurant Carpe Diem

Contact Bel ons
U plant een maaltijd met vrienden?

De Franse haute cuisine om thuis van te genieten

Ontvangt u gasten en weet u niet wat u hen moet aanbieden of u heeft geen tijd om te koken? Carpe Diem komt met de oplossing! We bereiden voor u menu's met 3 of 4 gangen om mee te nemen, gerealiseerd op basis van verse en kwalitatief hoogwaardige producten.Vertrouw op de specialist in de Franse keuken in Moeskroen voor uw avonden onder vrienden.

Onze kleine typisch Franse afhaalmaaltijden

Dankzij Carpe Diem kunt u het beste van de gastronomie proeven in uw eigen eetkamer. Ontdek hier een overzicht van de gerechten die we voor u bereiden:

Houdt u van vis?

Dat komt goed uit: het is onze specialiteit. Eén van onze teamleden heeft zijn eigen viswinkel. Dit is voor ons de kans om aan onze klanten die dol zijn op de Franse keuken producten aan te bieden met een ongeëvenaarde versheid. Aarzel niet om te proeven van één van onze zeevruchtenschotels om uzelf hiervan te overtuigen!

Om uw bestelling door te geven

Contacteer ons 24 uur van tevoren om de gerechten van uw keuze te reserveren. We hebben ze de volgende dag voor u klaar in ons restaurant in Moeskroen (nabij Kortrijk en Roubaix).