Restaurant Carpe Diem

Contact Bel ons
Kleine gerechten voor elk wat wils

Het menu van ons restaurant: een symbiose van smaak en kwaliteit

U vindt bij ons menu's voor alle gelegenheden. Heeft u een zakendiner? Ontdek elke middag een andere lunch - maar altijd even heerlijk. Plant u een avondje met familie of vrienden  Het restaurant biedt u menu's met 3 of 4 gangen en het kindermenu is perfect geschikt voor de jongere gasten. Een streling voor het oog en voor de smaakpapillen! Aarzel niet om een blik te werpen op het menu van ons restaurant in Moeskroen.

Al onze à la carte gerechten

Bij Carpe Diem is het onmogelijk om u te vervelen: onze kaart verandert regelmatig gedurende het jaar om seizoensgebonden producten tot hun recht te laten komen. Maak uw keuze uit onze smakelijke bereidingen:

Feestelijke menu's voor speciale gelegenheden

Eindejaarsfeesten of speciale gelegenheden, het menu van ons restaurant is steeds op haar paasbest! Profiteer ervan om onze schotels met zeevruchten te proeven, om ter plaatse op te eten of om mee te nemen. Niets beter om een blijde gebeurtenis te vieren met de personen die u nauw aan het hart liggen.

Wenst u een tafel te reserveren?

Aarzel niet om ruim op voorhand contact met ons op te nemen. Ons restaurant, gevestigd in Moeskroen (nabij Kortrijk en Roubaix), is geopend op: